Project Experience

Wawanessa Insurance - Adjuster's Suite

The Tannery in Kitchener Ontario is a historically relevant building transformed into industrial chic office space and is home of the Kitchener Google office. We created a concept that would speak to the clients updated corporate identity while expressing their historical identity in tandem. The colour pallet, shapes and textures are specifically related to our clients identity and were repeated throughout each of their 3 suites. Custom privacy and sound masking Ezobord screens were used as partitions throughout the space to create visual and acoustic privacy. URBANUS’ design concept will be used as part of a template for the client’s design control management for branches across Canada. 

Interior Design: URBANUS Interiors

Architecture: Fabrik Architects

Construction Management: Govan Brown Kitchener